Trappen van Hakugyokurō

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

+17
Info
Thandruil
Ness Sova
wolfie559
Zigzagwolf
MR.Kriesebo
TheEternalMokou
rockpad
Scarlet
T
Olly
RemiliaxScarlet
Shiro
Rage
Yuki Kuro
homemadecupcake
komodostache
21 plaatsers

  Het marteltopic

  Reym
  Reym
  Kind aan huis in huize Tsukumo


  Leeftijd : 26
  Speciale vermogens : Fabuleus poseren

  Het marteltopic - Pagina 3 Empty Re: Het marteltopic

  Bericht van Reym za jan 25, 2014 12:42 pm

  auw, pijnlijk...

  Ik vind met plakband vasttapen van oordopjes, en dan de hele tijd Justin Bieber, One Direction en Nederlandse shitmuziek draaien al een grote marteling


  _______________________


  Het marteltopic - Pagina 3 DoQwdaP
  Tritium
  Tritium
  Vaste forumganger (Hard Mode)


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : The power to offend everyone while trying to be funny

  Het marteltopic - Pagina 3 Empty Re: Het marteltopic

  Bericht van Tritium zo jan 26, 2014 8:25 pm

  Methode ligt aan je doel.
  (Elke keer dat ik tape zeg, bedoel ik Duct-tape)

  Wil je informatie? Tape je doelwit aan een stoel vast (hand, been, borstkast en nek). Dan neem je 3 aangesloten speakers(moet minstens 500watt per stuk continue belast kunnen worden), tape deze zo dat ze om het hoofd van je doelwit klemmen maar het gezicht vrij blijft en zet een irritant nummer op, zoals Rage zei, Justin Bieber is een goede keuze. Begin op laag volume en stop waneer het nummer is afgelopen. Stel je vraag, krijg je antwoord? Analyseer antwoord en als het klopt, ruim doelwit op, klopt het niet of zwijgt je doel? Herhaal de muziek maar dan 25% luider en zorg dat het hetzelfde nummer is, waar nodig blijf herhalen todat je antwoord hebt of je doelwit doof is, is je doelwit doof? Ga over op standaart "DUNK DUNK DUNK" hardcore of vol vermogen zodat de hersenen gaan schudden in de hersenpan, nog geen antwoord? Blijf het doen voor een periode van 5 dagen en zorg dat je doelwit volgepompt word en blijft met crystal meth zodat die wakker blijft gedurende de hele tijd. Werkt dit nog niet? Bel een regeringsinstantie, die weten het vast wel beter.

  Wil je wraak? Gewoon ouderwets dingen in de geslachtsregio gebruiken die daar niet thuis horen, Zoals een scherp gevijlde Justin Bieber CD.
  Of gaslighting, google dat maar.

  EDIT: Of als je iemand gewoon dood wilt hebben op een extreem brute manier(als is het wel dat als je het goed, dan zal je doel nog leven bij de latere stappen), dan is het bloedarend ritueel mischien een keuze.
  Je neemt 2 stevige dolken en forceert je doelwit zodat die op z'n buik ligt waarna je op z'n benen gaat zitten/knielen. Daarna steek je de dolken zo dat ze tussen de ribben en de ruggegraat komen, herhaal dit voor elke rib(Allfaðr Oðinn oproepen terwijl je dit doe geeft bonuspunten). Waarna je de ribben openvouwt zodat ze eruit zien als bloedige vleugels. Daarna pak je de longen(met stukjes er nog aan) en houd je ze tegen een boom/houten paal/etc. en steek je de dolken erin zodat ze blijven hangen als offer aan Allfaðr Oðinn. Je kun zout/zuren/etc in de wonden gooien naar smaak.

  Hoe weet ik dit soort dingen? Teveel vrije tijd en een sterke maag.
  Tritium, of enige andere alter-ego of bekende van Tritium zijn niet verantwoordelijk voor enig resultaat dat word veroorzaakt door het opvolgen van dit advies, en als iemand dit advies ook daadwerkelijk volgt dan word dat gezien als een wettelijke overeenkomst die Tritium, of enige andere alter-ego of bekende van Tritium vrijwaard van enige consequentie.


  Laatst aangepast door Tritium op zo jan 26, 2014 9:10 pm; in totaal 1 keer bewerkt


  _______________________

  "Boss of Touhou 6: vampire girl who wants to go outside,
  Boss of Touhou 15.5: socioeconomic inequality"-Mr Frog
  Reym
  Reym
  Kind aan huis in huize Tsukumo


  Leeftijd : 26
  Speciale vermogens : Fabuleus poseren

  Het marteltopic - Pagina 3 Empty Re: Het marteltopic

  Bericht van Reym zo jan 26, 2014 8:57 pm

  Je moet iemand vastbinden aan een stoel, in een compleet witte kamer zonder prikkels, geluiden en shit. Dan worden ze helemaal gek.


  _______________________


  Het marteltopic - Pagina 3 DoQwdaP

  Gesponsorde inhoud


  Het marteltopic - Pagina 3 Empty Re: Het marteltopic

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu di aug 09, 2022 6:45 pm