Trappen van Hakugyokurō

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

+24
Cryogenic Cereal
Fuyres
Sophie
Info
Ranfox
Gemu
Pyonta-kun
Faolinn
Toumyon
T
Pshycho Maniac
wolfie559
Tanshu
Michiresu
kyr2005
Koishi~
TheScarletDevil
Rage
FlandreScarlet
Patchouli
Princess Sylvysprit
Quwanti
Hakurei Ninja
Urameshiya
28 plaatsers

  Drie-woorden-verhaal

  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya vr sep 02, 2011 2:26 am

  Het bekende forum-spelletje: in iedere post voeg je drie woorden toe aan het verhaal. Hoe het verhaal gaat aflopen weet dus nog niemand, maar dat het spannend gaat woorden staat vast...

  Het verhaal tot nu toe:
  (wordt geupdate zodra iemand tijd heeft om het achter elkaar te zetten ><)
  Gisteren vloog Marisa over het huis van de charismatische maar toch lichtelijk gestoorde Kyouko, die juist bezig was met het klaarmaken van bavarois voor haar meest favoriete zombie die ze graag knuffelt. Ondertussen sleutelde Sanae aan een hele grote kikker robot, ook om bavarois te treiteren met behulp van de hartsoetra. Toen opeens kwam Marisa met haar bezemsteel aanvliegen en vertelde over Kyouko die laatst een zombie had verblijd door middel van een overheerlijke bavarois. Sanae vond dat Yoshika eigenlijk een beetje te veel stonk naar rauwe champignons om te werken als serveerster bij een groot huis op een oever van het magische eenhoorn land, maar omdat ze door Seiga gedwongen werd met een zeer angstaanjagende zombieverschrikker kon Sanae het niet verdwingen om Yoshika te vergeven.

  Marisa liet Sanae met rust, tot Kogasa plotseling achter het gordijn vandaan met in haar linkerhand een miniatuurvogelverschrikker tevoorschijn sprong. Uit Makai, waarin Tenshi zat verborgen met op haar hoofd een verlept perzikje, kwam opeens ook wonder boven wonder Patchouli met haar schattige mutsje tevoorschijn, en vroeg aan Cirno of zij ook bosvruchtenthee lustte. Kogasa vroeg zich af of iemand zou schrikken van haar hele grote paraplu met z'n vrolijke aubergine-achtige kleurtje, maar de miniatuurvogelverschrikker vond dat dus niet erg eng, en ook Patchouli vond het niks omdat ze al drie dagen lang de gruwelen van Yoshika's vreemde hoedje ondervonden had. Marisa ging toen maar op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam Koishi met haar hoed tegen die zei: "I like turtles". Marisa was sprakeloos, dus mastersparkte kyr2005, omdat Koishi alweer offline was.

  Toen kreeg Yuyuko griep, maar dat was te verhelpen door een grote slok Lipton Youmu-tea en drie uur therapie met Cirno is het snel uit de hand gelopen, en begon Cirno nogal raar met haar tractor soep te maken met vermicelli en kikkerbillen te pletten met een curieuze deegroller die ook koffie maakt. Maar de wereld zou dat niet aan kunnen, dus moest Chen op een groot vlot de oceaan oversteken. Maar dat ging niet zo gewenst omdat alles van ijs is door Cirno, wat ironisch is omdat Flandre nogal graag appels eet. Chen wist dus dat ze hulp zou kunnen verwachten van een aantal mini Suika's. Dit was iets waarvan Chen niet goed wist wat ze moest doen. Dus vroeg ze het aan een van Yakumo's staarten, die heel blij was dat ze eindelijk geen haaruitval had. Yakumo's staat zei dat dango's eten wanneer ze alles nog eigenlijk zou moeten opruimen in haar tuin erg slecht is voor de sokken van de hooggeëerde Wriggle Nightbug. Dus volgde Wriggle haar sokken die ook zo sterk als kokosnoten leken en maakte ondertussen ook een tekening van Rinnosuke, die met zijn merchandise aan Alfred Judokus Kwak zat te zitten.

  Dit vond Shikieiki, die alles in een patattenzak stak en er een strikje omheen knoopte. Daarna gaf ze de zak met aardappelen aan Aya. Aya hield niet van de erg zoute en kleurige maar toch kostkleurige pet van Yoshika, maar aardappelen daarentegen vond ze geweldig, tot ze opgegeten werd door Mystia. Aya kon hier niet mee lachen omdat ze Mystia wel een lekker ding vond. Dit vond Cirno niet de beste oplossing, dus stelden ze voor dat de bezem van Marisa een nieuw verfkleurtje kreeg. Marisa vond Sanae's bavarois te raar vanwege de plotselinge verschijning van stukjes fruit om op die manier van de bezemsteelverf af te komen. Daarom ging ze met Seiga´s zombieverschikker een dansje doen zodat Yoshika niet merkte dat Koishi van Keine een hamburger wou maken.
  Dit werkte goed, tot Yoshika zag dat Cirno besloot om te flippen tegen Flandre die op dat moment een ijsje at.
  Yoshika bedacht toen een sluw plannetje om Flandre's ijsje met een grote stofzuiger op te zuigen, totdat opeens Yuyuko opgezogen werdt.
  Natuurlijk kwam Youmu helpen, maar Reisen schoot Tewi neer met een gigantisch zwaar waterpistool dat behalve water ook taarten afschoot. Maar Eirin vond dat ethisch onverantwoord.
  Dus riep ze Eiki en ook Komachi werd wakker gemaakt zodat Shikieiki Komachi een flink uit kon foeteren met een bezem.

  Alice explodeerde weer. Unzan maakte inside-jokes!
  Maar toen besloot Ichirin dat ze even moest poepen.
  Wriggle at kaasblokjes, die meteen keihard in lava begonnen te vibreren.
  Meteen had Wriggle geen zin om te dansen. Maar al had ze toch zin, dan nog wilde ze niet dansen.
  Door deze Franse worsten moest niemand kotsen, gelukkig.
  Dat lucht op!

  "Ongelofelijk!", riep de intercom toen die een eigen leven ging leiden. Voornamelijk omdat er te veel andere intercoms zijn die invloed uitoefenen op het leiden van een suikervrij bestaan.
  "Suikervrije intercoms bevatten geen suiker", vertelde Captain Obvious.

  Dus zo ging iedereen ten onder aan een grote bal van gecarameliseerde vegetarisch gekruidde gehaktballen, met een sausje van sambal en vers geraspte tenenkaas.
  Deze culinaire apocalyps had ten gevolg dat alle dames opeens botergeil werden.
  Alice besloot daarom zo snel als ze exploderen kon onmiddelijk te exploderen.
  En daarna explodeerde Alice wederom. Die daarna weer ontplofte.
  Zo ging het de rest van de dag door.

  "Ongeloofelijk!", riep Tei zonder te denken aan de gevolgen van baarmoederhalskanker, als een baas.
  'Hey' was Oog's motto.
  oog had gigantische behoeftes om eens helemaal los te gaan op wortels.

  Momiji krijste het alfabet op de toiletpot. Eirin hoorde door de muur schreeuwen van innerlijke tweestrijd tussen een baksteen en cement, omdat Eirin gisteren een metselcursus had die ze verknoeide.
  "STOUTE EIRIN!", riep Reisen van onder haar rokken.
  Giechelend gooide Eirin haar kleding weg en danste de tango samen met haar prinses. Die zich verborg in grote angst voor de kleine rozijnendoosjes die verspreid lagen onder het bed van een spammer die Yuyuko liet vluchten en vervolgens Youmu het leven zuur maakte door eens flink te poeren in haar kleine gaatje.
  Dat al aardig was gegroeid doordat wat een grote diameter had en stevig in de schoenen stond.
  Dit gaatje schreeuwde het uit van plezier toen dat ene stevige plantje eindelijk verwijderd was uit haar onderbewustzijn, en ging vanzelf dicht.
  Youmu droomde dit slechts!

  Zachtjes ontplofte de incarnatie van Alice, zodat niemand haar kon begluren.
  Wriggle schreeuwde "Holy Tits!" en nam een blokje kaas.
  Meteen stormde Eirin woedend door de kamer, terwijl ze tegen de televisie begon te schreeuwen.
  "IS HET NOU BLAUW, OF ZWART?"
  "ZWART!", schreeuwde de Yama genaamd Shikieiki toen ze zag dat de tv een atmosferische storing met haar verbinding tot stand bracht.

  Chen, die ondertussen Ran aan het borstelen was vond zo een zeer schattig koppeltje.
  Eirin vond het maar onzin. Maar eigenlijk was ze vet.
  Uiteindelijk ging een willekeurig feetje op iedereen zomaar spugen. Maar hoe dat gebeurde is nog altijd onbekend gebleven voor Sanae (De geschiedschrijver die zich momenteel niet kon herinneren precies wat er de boom was gevallen.)

  Stiekem gapte Yukari Ran naar Parijs, waar ze slakjes aten.
  Wriggle walgde daarvan, en besloot dus de tent op stelten te zetten.
  "Het is feest!", zei Suika toen tegen Momiji.
  "Dan mag de alchohol een eend zijn."
  *Poef* De Alchohol veranderde in eendenlikeur.
  "Ongelofelijk!", krijste Tei. "Waarom heeft Reisen allemaal draken in mijn schoenen gestopt!"
  Omdat Reisen Sinterklaas is en daarmee alle theorieën ontkracht met betrekking tot de zwaartekracht.
  Okuu daarentegen had anderen overgehaald om geen schoenen te gooien naar de soep, want die is heel rijk aan geel groene sokken.

  "Dat is goed want Reimu's sokken zijn toch altijd enorm lekker."
  Dus besloot Reimu eens zelf te proeven hoe die sokken dan toch smaakten omdat ze niet wist dat ze rot waren van kersenvlaaivulling en daarom gooide Reimu ze door de kamer.
  Ruukoto was daar net bezig met het poetsen van de toiletbril. Vervolgens werd ze fataal vies van het water en de hele grote dikke hopen van kleren.
  Dat werd dus een flinke klus. Gelukkig was er geen tekort aan zoutzuur, zodat ze van zout, zuur konden gaan maken.
  Eirin danste vurig op de speedcore van afgelopen jaar. Mokou was daar allang mee gekapt, want ze wilde iets nieuws doen zoals linedancen. Alhoewel dat was te wild voor haar en besloot toch maar te waltzen.

  Opeens, ergens in Oostenrijk, kwam er een bom neer. Uiteraard heette deze bom "Henk".
  Desalniettemin explodeerde Alice. "ONGELOFELIJK BRILJANT!", brulde Kogasa in het vaasje raar genoeg. Nazrin ontplofte toen ook!
  Hoe kan dat? Alleen Alice kan weten hoe het exploderen wordt gepraktiseerd!
  Dit moest onmiddellijk aan de dichtstbijzijnde agent worden verteld, die er helemaal geen zin in had om er naar te spugen. Dus kwijlde hij Youmu onder.
  Youmu was niet onder de indruk, dus kwijlde de agent maar de kaas van de hooggeëerde Shikieiki onder.
  "Wie heeft de kaas ondergekwijld!", schreeuwde ze.
  "Ik niet!", krijste Mystia ineens!

  "Pompiedompiedom~", neuriede Wriggle op de beat van de DDR-Machines die zonder pardon de benen namen.
  "Nou ja zeg, moet dat nou?", zegt Parsee tegen een andere Parsee, die het weer doorvertelde aan de laatst aangekomen Parsee. "What the fuck?", dacht Parsee toen de andere Parsee het ook dacht.
  Toen gebeurde er opeens iets heel normaals. Want die geinige Keine deed weer eens mal met haar hoedje.
  Ineens sprong Komachi de diepte in om haar geliefde kaas te redden. Eigenlijk was deze kaas allang gesmolten maar dat wist iedereen toch al!
  Sakuya verdiepte haarzelf in de nieuwste postzegel lik technologie uitgevonden door de enige echte Nazrin die een zwakzinnige kook show heeft. "Cocaïne is een pittig ingrediënt, geschikt voor chilisaus en nog meer chilisaus.
  Goed voor gezonde neus en oren, maar ook niet verkeerd voor een goede kop koffie!"
  Plotseling explodeerde Yuuka!
  "WAT?!?!", Schreeuwde Alice. "DAT KAN NIET!!!"

  Mima ging naar bed. Ergens explodeerde de ultieme burrito. Alles spetterde in Gensokyo, er lag Sushi overal!
  "Hmmmmm.... lekker!", dacht Mystia, terwijl ze likte aan iets heel, heel, heel, heeeeeeeeel liefs.
  "KAWAAAIIIIII!!!!", schreeuwde de buurman van een andere buurman.
  Toen kwam Yukari aangewandeld met haar honkbalknuppel en sloeg die andere buurman plat als een pannenkoek die Yuyuko vergezelde tijdens haar feestje.
  Maar Ran was Chen aan het knuffelen omdat ze niet anders te doen had.

  "BOOM GOES THE TNT!", schreeuwde Cirno.
  Headbangend zong ze de vogeltjesdans en plotseling kwam Suwako die rolde van de brandende pijn.
  Kanako had namelijk haar een harde klap met een teddybeer gegeven. Teddyberen zijn vandaag nogal rustig, aldus Komachi.

  Eirin zuchte en dronk wat sake.
  "DAT IS MIJN MASTER SPARK!", zei Yuuka tegen Marisa.
  "DAT MAG NIET TEGEN MIJ GEBRUIKT VERKLAARD WORDEN!", fluisterde niemand Gelukkig was niemand buiten gehoorsafstand want anders zou Alice WEER exploderen...

  Plotseling ontplofte Alice."Potverdorie!", schreef Sanae.
  Stond niemand toch daar te konkelfoezen?
  Ergens was stof. Dat was smerig!

  Wriggle pakte snel Marisa's hoed en wierp die in de grote Maas. Marisa boeide dit niet maar toch toen weer wel.
  Kisume sprong in een emmer popcorn. Yamame was daar pikante porno aan verscheuren en Patchouli schreeuwde tegen de Youkai dat ze te voorschijn toverde...

  (lees verder op pagina 41)

  (Dank aan Pshycho en Ninja voor het achter elkaar zetten van het verhaal)  Ik begin dus met de eerste drie woorden.

  Gisteren vloog Marisa...


  Laatst aangepast door Urameshiya op za jan 14, 2012 9:38 am; in totaal 15 keer bewerkt (Reden van aanpassing : p.40)
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja vr sep 02, 2011 2:44 am

  (yay, deze zijn altijd leuk om te doen :D)

  over het huis


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya vr sep 02, 2011 2:57 am

  van de charismatische


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja vr sep 02, 2011 3:28 am

  maar toch lichtelijk


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Quwanti
  Quwanti
  Moderator


  Leeftijd : 27
  Speciale vermogens : Vermogen om pixel art te maken

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Quwanti vr sep 02, 2011 2:45 pm

  gestoorde Kyouko, die


  _______________________

  Drie-woorden-verhaal 0p41
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya vr sep 02, 2011 3:29 pm

  juist bezig was


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja vr sep 02, 2011 6:06 pm

  met het klaarmaken


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya za sep 03, 2011 2:15 pm

  van bavarois voor


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja za sep 03, 2011 2:24 pm

  haar meest favoriete


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya za sep 03, 2011 2:55 pm

  zombie die ze

  [off-topic, maar is 'meest favoriete' wel Nederlands?]


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja zo sep 04, 2011 2:04 am

  [geen idee, maar het werkt xP]

  graag knuffelt. Ondertussen


  Laatst aangepast door Hakurei Ninja op zo sep 04, 2011 2:47 am; in totaal 1 keer bewerkt


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya zo sep 04, 2011 2:15 am

  sleutelde Sanae aan


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR
  Hakurei Ninja
  Hakurei Ninja
  Moderator


  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Op zijn vingers van 0 tot 1023 kunnen tellen

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Hakurei Ninja zo sep 04, 2011 2:47 am

  een hele grote


  _______________________

  ʜᴀᴋᴜʀᴇɪ☯ɴɪɴᴊᴀ
  Princess Sylvysprit
  Princess Sylvysprit
  Eeuwige Forumbewaker


  Leeftijd : 26
  Speciale vermogens : Reverse Sakura Trickology

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Princess Sylvysprit zo sep 04, 2011 2:49 am

  kikker robot, ook


  _______________________

  Your fortune: キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!

  "You need the player to level up, not the character." -ZUN

  Formerly known as Eeveesprit
  Urameshiya
  Urameshiya
  Beheerder


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : Ik kan matcha detecteren op ongeveer 863 meter afstand.

  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Urameshiya zo sep 04, 2011 3:04 am

  om bavarois te


  _______________________

  Namens het Dagelijks Bestuur van de Trappen van Hakugyokuro,

  Urameshiya
  CHIEF EXECUTIVE ADMINISTRATOR

  Gesponsorde inhoud


  Drie-woorden-verhaal Empty Re: Drie-woorden-verhaal

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu do aug 18, 2022 1:41 pm