Trappen van Hakugyokurō

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

2 plaatsers

  Cosplay spotlight

  Scarlet
  Scarlet
  The Scarlet Devil


  Speciale vermogens : Stickers plakken op alles en iedereen

  Cosplay spotlight Empty Cosplay spotlight

  Bericht van Scarlet do sep 10, 2015 9:19 pm

  Na het zien van Nekotaku’s Artist spotlight topics heeft er enige tijd een vraag in mijn hoofd gehangen of er ook zoiets voor cosplayers moest zijn. Nu na 2 jaar heb ik besloten er maar een aan te maken.

  Het cosplay spotlight topics is bedoelt om jou cosplay idol even in het licht te zetten en te delen met anderen. Want er zijn hier vast genoeg mensen die wel iemand aanbidden op cosplay gebied of gebruiken als voorbeeld voor hun eigen cosplays.
  Natuurlijk zijn er ook regels om alles een beetje soepel en prettiger voor iedereen te laten verlopen. Dus ik zal een gedeelte van Nekotaku’s regels over nemen en er een paar bij zetten die tot toepassing hier zijn.

  Regels
  1. Elk forumlid mag zelf maar één artist per week aanbrengen. Voor het gemak tellen we een week van maandag tot zondag, niet als interval per persoon.
  2. Er mag maar één artist per dag in de spotlight worden gesteld. Als het gaat om een Duo/Groep schrijf dan over de Groep of Duo. Of kies een persoon om te gebruiken. Ga niet voor al de leden 6 pagina’s schijrven.
  3. Foto’s graag in een spoiler plaatsen. Dit houd het overzichtelijk en er kan in de tittle mooi gezet worden welk personage, serie en eventueele [tag].
  4. Het plaatsen van echte 18+ foto’s is verboden volgens de forumregels. Wanneer een cosplayer ook dit soort foto’s maakt en je wilt verwijzen naar een site gebruik dan de [NSFW] tag. Dit ook gelieven te doen bij licht aanstoot gevende foto’s hier naar de tag te gebruiken.
  5.Ook thema’s zoals horror, gore etc. kunnen mensen niet echt lekker vinden. Gebruik hier dan ook de [Gore/Horror] tag voor.
  6. Hou het netjes en heb respect voor iedereen hier en ook voor de cosplayers. Iedereen heeft recht op het plezier van cosplay. Het is ook heel leuk als je minder bekende cosplayers hier zou neer plaatsen. Share the love <3

  Upload tip: Upload voorbeelden naar een image host om te voorkomen dat links breken en sites last hebben van hotlinking.
  Ik wil graag meteen maar de aftrap doen met een van mijn favo cosplayers.

  Cosplay spotlight B6a3744b-84f8-47e9-976e-05f81f989396
  Cosplayer: Tenori-Tiger/Haruhi/Aleksandra Bodler
  Land: Rusland
  Deviantart: http://tenori-tiger.deviantart.com/  [Gore/Horror] (sommige foto’s sets zijn yandere personages en bevatten vloed)
  Instagram: https://instagram.com/aleksandrabodler/  (ook meer social life)

  Ik heb Aleksandra leren kennen op de zoektocht naar referentie afbeeldingen voor mijn Aya cosplay een paar jaar terug. Het viel me al snel op dat ze een gemengde keuze en stijl aan cosplay heeft. Zo doet ze veel yandere personage’s en maakt ze haar eigen versie van personages die normaal niet menselijk zijn (bijv. De angry birds)

  Aya Shameimaru - Touhou Project:
  Laten we beginnen bij de cosplay waardoor ik haar ken Aya Shameimaru.
  Toen ik dus opzoek was naar voorbeelden kwam ik haar Aya foto set tegen, ik vond deze zo duidelijk en mooi dat ik het toen gebruikt heb voor mijn eigen cosplay. In haar eerdere versie heeft ze nog zeer kleine vleugels maar voor de rest is haar cosplay echt geweldig. Een tijdje later heeft ze haar cosplay een remake gegeven waar ze een stel grote vleugels heeft gemaakt. Ik heb zoveel respect dat ze op tengu geta’s kan staan met zulke mooie zware vleugels!

  Nue - Touhou Project:
  Naast Aya heeft ze ook verschillende andere Touhou personages gedaan, waaronder Nue.
  En dit is dan ook echt iets voor haar, want als Aleksandra iets met vleugels cosplayed maakt ze ze echt geweldig! Haar Nue vind ik dan ook uitstekend gelukt. En leuke bonus punten voor haar licht gevende ufo’s (en vrienden die haar helpen met het vast houden ervan XD)

  Flandre Scarlet - Touhou Project - Orginele & Kerst ver.:
  Nu zijn de twee eerdere cosplays niet de reden waarom ik bij Aleskandra ben blijven hangen. De doorslag was een van mijn favo personages Flandre Scarlet. En naar mijn gevoel is dit ook een van haar favo personages, aangezien ze er maar liefst 3 versies van gemaakt heeft! Om mee te beginnen heeft ze de orginele versie gedaan. Deze heeft ze weer prachtig uitgebreid met een set vleugels die natuurlijk ook echt licht geven.
  Naast de normale set heeft ze voor kerst een kerst versie gedaan van flandre, hier voor heeft ze aardig nog wat van haar andere versie kunnen gebruiken. Ook zeer schattig :3.

  [Gore/Horror] Flandre Scarlet - Touhou Project - Touhouvania ver.:
  Maar dit zijn niet de enige versies die ze heeft, zo ben ik mega blij dat ze de touhouvania versie ook aan haar Flandre collectie heeft toegevoegt. Haar touhouvania Flandre is echt een geweldig voorbeeld van hoe insane Flandre kan zijn. Voor deze versie heeft ze een aparte set vleugels gemaakt waar ik echt wel jaloers op ben! De meeste mensen kennen haar ook door deze ‘gruwelijke’ foto set.

  Zoals ik al zij doet ze naast Touhou ook andere Yandere personages (deze ga ik niet echt bespreken hier) en haar eigen versie van niet menselijke personages!
  Zo heeft ze een zeer leuke versie gedaan van Chuck uit Angry Birds samen met een groepje.
  Ik heb niet zoveel met de mobile game maar ik vind dat ze het personage goed heeft uitgebeeld.
  Chuck - Angrybirds:

  Ook heeft ze een menselijkere versie gedaan van Glados uit Portal game serie. Hier heeft ze na een tijdje ook een lolita versie van gemaakt die best wel schattig is.
  Glados - Portal:

  Al met al heeft Aleskandra best een groot cosplay portofolio bij elkaar geraapt met veel verschillende cosplays. Ik beschouw haar dan ook als een van mijn favo’s met een reden.
  Ze is ook zeer vriendelijk naar haar fans, wat aanspreken iets makkelijker maakt als fan.
  Nekotaku
  Nekotaku
  Moderator


  Leeftijd : 38
  Speciale vermogens : Kan in het binair tellen tot 10

  Cosplay spotlight Empty Re: Cosplay spotlight

  Bericht van Nekotaku vr sep 11, 2015 12:44 am

  Erg mooie eerste post! Ik had die fotoshoot met de Touhouvania Flandre al eens gezien, maar al de andere nog niet.

   Het is nu za sep 23, 2023 4:01 pm