Trappen van Hakugyokurō

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

  (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  The Judge
  The Judge
  Hooggewaardeerde verdwaalde ⑨

  Leeftijd : 69
  Speciale vermogens : Applying the law

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van The Judge op vr jul 25, 2014 5:13 pm

  Weerwolven 23: Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! QfnuRBy

  VOORWOORD
  Spoiler:


  DE ROLLEN
  Spoiler:
  Er zitten met opzet veel meer rollen in dan gebruikt gaan worden in dit spel. Dit is zodat wolven kunnen bluffen en niet meteen dood gaan wanneer iedereen hun rol claimt behalve zij.

  De Onschuldige Verdachte (burger)
  De onschuldige is een gewone burger die als verdachte is aangewezen door de daadwerkelijke daders, en daardoor voor de rechtbank moet verschijnen. Hij weet van niets en bezit geen speciale bewijzen. De onschuldigen winnen als alle echte daders schuldig verklaard zijn (uit het spel zijn).

  Officier van Justitie (ziener)
  De Officier van Justitie heeft de leiding van het opsporingsonderzoek in de rechtzaak, en kan zo dingen te weten komen. Elke nacht doet hij onderzoek naar een persoon van zijn keuze en krijgt hij een nuttig rapport over deze persoon.

  Raadsheer van Hoger Beroep (heks)
  De Raadsheer merkt 's nachts wat er gebeurt en kan daar een andere wending aan geven. Zo kan ze iemand redden die 's nachts aangevallen wordt door de daders, en kan ze zelf ook iemand aanvallen en schuldig verklaren. Haar uitspraak is altijd definitief, onafhankelijk van waar haar slachtoffers zich bevinden.

  De Verstekker (slet)
  Verstek is het niet verschijnen van een verdachte op de rechtszitting. De verstekker gaat er in continu tussenuit om haar nachten bij andere verdachten door te brengen. Wanneer de daders haar proberen aan te vallen lukt dit hun niet. Echter kan ze zo ook de bescherming van vrouwe Justitia mislopen.

  Vrouwe Justitia (beschermengel)
  Vrouwe Justitia is de Romeinse godin der gerechtigheid. Met haar blinddoek, weegschaal en zwaard kan ze elke nacht er voor kiezen om iemand te beschermen van valse beschuldigingen van de echte daders. Die persoon overleeft dan gegarandeerd de nacht.

  De Anonieme Getuige (town crier)
  De getuige is een luidruchtige verdachte die anoniem getuigenverklaringen kan geven. Dit komt er op neer dat op ieder moment van de dag ze berichten kan doorgeven aan de jury (de spelleider), die dan zo snel mogelijk anoniem geplaatst worden.

  De Eiser (Jager)
  De Eiser is iemand die iets eist van een andere partij en daarmee een zaak voor de rechter brengt. Wanneer de Eiser sterft mag hij nog iemand schuldig eisen.

  De Appellant (Cupido)
  De Appellant is een rechtspersoon die een verzoekschrift inleidt. Onze appellant zal ervoor zorgen dat twee mensen samen zullen moeten winnen, ongeacht of ze daders zijn of niet.

  De Griffier (Caroler)
  De Griffier houdt bij wat er zich in een rechtzaak af speelt om hier later verslag van te doen. Onze griffier doet dat ook, maar op een iets andere wijze. Elke nacht kiest hij een persoon. Als die persoon thuis is (daders en verstekkers zijn niet thuis) dan brengt hij diegene een lied. Dat lied zal gaan over zes medespelers, waarvan minstens een dader. Naarmate het spel verloopt zal het soort lied iets veranderen i.v.m. de balans, mocht het aantal personen in het lied veranderen zal ik dit nu aangeven in de thread.

  De Profeet (Prophet)
  Om wat alternatieve praktijken in de rechtzaal te brengen hebben we ook de profeet uitgenodigd. Hij kiest een dag of nacht in de toekomst (bijvoorbeeld: dag 3). Als het spel op die dag of nacht eindigt (wanneer een partij gewonnen heeft), dan wint de profeet.

  Het Secreet (Voodoo Lady)
  Het is niet duidelijk wie het secreet heeft uitgenodigd, maar ze is aanwezig in de rechtzaal. Elke nacht kiest ze een persoon en een zelfstandig naamwoord. Als die persoon gedurende de volgende dag dat woord gebruikt ontstaat er eenmalig een kans van 10% dat die persoon sterft (als hij niet sterft dan kan hij dat woord de rest van de dag veilig gebruiken).

  De Medeplichtige (turncoat)
  De medeplichtige is een onschuldige verdachte (burger), totdat de daders (wolven) hem in de nacht bezoeken. Als hij zijn rol krijgt denkt hij dat hij burger is. Pas na een bezoek van de wolven herinnert hij zich dat hij per ongeluk hun misdaad heeft zien gebeuren en daardoor tot nu toe gelogen heeft voor de rechtbank wanneer hij zei niets te weten. Dit maakt hem medeplichtig en vanaf dan is hij een dader. Hij krijgt te weten wie de andere daders zijn. De daders weten echter niet dat ze gezien zijn en weten dus ook niet van de medeplichtige (nu dader) af. De medeplichtige mag de wolven geen hints over zijn rol geven buiten deze thread. Als alle normale daders dood zijn gaat de medeplichtige in hun plaats slachtoffers maken.

  De Daders (wolven)
  De daders zijn de schuldige verdachten, die proberen de onschuldige verdachten voor hun daden op te draaien. Elke nacht kiezen ze een slachtoffer die ze onterecht schuldig verklaren. Die persoon ligt dan uit het spel. De daders winnen als ze alle onschuldige verdachte schuldig hebben verklaard.

  De Prosecution (Framer)
  De Prostecution staat aan de kant van de daders (wolven) en wint met hun. Hij weet wie de daders zijn, maar de daders weten niet wie hij is. Hij probeert zo anoniem mogelijk te blijven omdat hij zo illegaal bezig is. Om een handje te helpen kiest hij elke nacht een persoon voor wie hij vals bewijs creëert. Als de officier van justitie (ziener) die persoon diezelfde nacht bezoekt, ziet hij die persoon onterecht als dader.

  HET SPEL EN DE REGELS
  (Deze tekst is deels overgenomen van Nekotaku)

  Het spel gaat tussen twee partijen: de onschuldigen en de daders. Beide partijen hebben als doel om elkaar uit te roeien. Dit doen ze door iemand (dan wel niet illegaal) schuldig te verklaren (op te hangen/te lynchen). Wanneer iemand schuldig is verklaard ligt hij of zij uit het spel en kan hij niet meer verder communiceren met welke speler dan ook over het spel. Het spel gaat van start op aankomende vrijdag of die vrijdag erna, afhankelijk van hoe snel er deelnemers zich aanmelden. Die avond begint de eerste nacht.

  Een nacht loopt van vrijdagnacht 0:00 tot zondagnacht 0:00. Alle nachtelijke acties moeten dus binnen dit tijdskader worden uitgevoerd. Een dag in het spel begint op zondagnacht 0:00 en eindigt vrijdagnacht 0:00. Het dagelijkse stemmen moet dus voor vrijdag 00:00 gebeuren.

  Het kiezen van een burgemeester (hulp jury) kan vanaf de tweede speldag. Stemmen op een burgemeester is net als het dagelijkse stemmen verplicht. Op vrijdag 00:00 treedt de persoon met de meeste stemmen voor hulp jury. Een stem van de hulp jury telt voor 1,5 stemmen. De burgemeester kan niet uit zijn functie worden ontheven, maar als hij sterft kan er opnieuw gestemd worden.

  Alle communicatie is toegestaan. In de thread, in de chat, en daarbuiten (bijvoorbeeld op skype en in persoon). Echter is het verboden je rol prijs te geven buiten de thread. Ook hints naar je rol zijn buiten de thread verboden. Bij twijfel raadpleeg je mij (de spelleider). Als je iemand verdenkt om redenen buiten deze thread, en je wilt hier naar verwijzen, dan maak je deze quote fatsoenlijk op zodat hij overzichtelijk is en makkelijk te lezen is voor alle spelers. Het is verboden om dingen van buiten het forum te quoten die spelers niet werkelijk gezegd hebben. Mocht je een lang, onrelevant stuk in een tekst weg willen laten, dan kun je dit doen door [...] toe te voegen.

  Alle nachtelijke en anonieme acties worden aan mij doorgegeven per PM op dit account of het account 'Sophie', per skype, of per email voor de deadline van 0:00. Mocht je me willen SMSen dan kan dat, PM me voor mijn nummer.

  Stemmen voor de deadline plaats je in het rood, stemmen voor een burgermeester in het groen.  Je mag voor de deadline je stem zo vaak veranderen als je wilt, je laatste stem voor de deadline telt. Bij een gelijk aantal stemmen gaat er niemand dood.

  Als je twee keer een stemming mist (dagelijks lynchen of burgermeester) dan lig je uit het spel, én mag je de volgende ronde niet meedoen. Ik verwacht enige inzet van je als je besluit mee te spelen.

  Iemand die schuldig verklaard is (dood is) heeft 24 uur om zijn rol bekend te maken en heeft geen verder recht tot spreken. Hij voegt zich bij de andere toeschouwers en spreekt met niemand over de rechtzaak tot deze helemaal voorbij is.

  Verdere vragen en vragen tussendoor zijn altijd welkom.

  DE SPELERS

  Eeveesprit
  Psychomaniac
  Deviljho
  Nekotaku
  Faolinn
  Olly
  Lyari
  Shiro
  Remilia~
  Reym
  Gemu


  Laatst aangepast door The Judge op za sep 06, 2014 12:18 am; in totaal 9 keer bewerkt
  TH-chen
  TH-chen
  Vaste forumganger (Hard Mode)

  Leeftijd : 27
  Speciale vermogens : Slapen op de meest vreemde plekken

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van TH-chen op vr jul 25, 2014 5:44 pm

  OH LOLZ

  Nu komt het langzaam op zijn plek waarom we een lid hebben genaamd The Judge en de rare woonplaats en geboortedatum

  Nice.

  Ik weet nog niet of ik mee doe. Wanneer is de deadline voor aanmelding?
  Pshycho Maniac
  Pshycho Maniac
  Vaste forumganger (Phantasm)

  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Niet sterk genoeg

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Pshycho Maniac op vr jul 25, 2014 7:34 pm

  Spelfout:
  "Officier van Justitie (ziener)
  De Officier van Justitie heeft de leiding van het opsporingsonderzoek in de rechtzaak, en kan zo dingen te weten komen. Elke nacht do
  oet hij onderzoek naar een persoon van zijn keuze en krijgt hij een nuttig rapport over deze persoon."


  Een extra "o" en een onnodige enter.


  Ik doe mee, trouwens!


  _______________________

  ⑨⑨⑨ (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Output_9Qqroy_zpsf06f47a0 ⑨⑨⑨
  Princess Sylvysprit
  Princess Sylvysprit
  Eeuwige Forumbewaker

  Leeftijd : 24
  Speciale vermogens : Reverse Sakura Trickology

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Princess Sylvysprit op za jul 26, 2014 2:02 am

  Oh my god, YES
  Ik HOU van Ace Attorney
  Ik doe mee!
  Bedankt voor de 0:00 regel ^^


  _______________________

  Your fortune: キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!

  "You need the player to level up, not the character." -ZUN

  Formerly known as Eeveesprit
  Darkenrha
  Darkenrha
  Vaste forumganger (Easy Mode)

  Leeftijd : 32
  Speciale vermogens : Voorspellen wat er in boeken, films, etc gebeurt

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Darkenrha op za jul 26, 2014 10:17 am

  Ik kijk eerst hoe het werkt. Ik heb nog nooit een weerwolfgame gezien over de forum heen. Echt lache! :D


  _______________________

  Where am i?
   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! 1sfud0
  Deviljho
  Deviljho
  Hemelbewoner

  Leeftijd : 22
  Speciale vermogens : h

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Deviljho op zo jul 27, 2014 2:46 am

  Ik doe mee!
  The Judge
  The Judge
  Hooggewaardeerde verdwaalde ⑨

  Leeftijd : 69
  Speciale vermogens : Applying the law

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van The Judge op ma jul 28, 2014 11:38 am

  @TH-chen schreef:Wanneer is de deadline voor aanmelding?

  Voorlopig nog niet, aangezien ik minstens rond de tien spelers wil hebben.
  Zodra er ongeveer 8 man staat ingeschreven ga ik kijken naar een vrijdag.


  @Pshycho Maniac schreef:
  Spelfout:
  "Officier van Justitie (ziener)
  De Officier van Justitie heeft de leiding van het opsporingsonderzoek in de rechtzaak, en kan zo dingen te weten komen. Elke nacht do
  oet hij onderzoek naar een persoon van zijn keuze en krijgt hij een nuttig rapport over deze persoon."
  Een extra "o" en een onnodige enter.
  Ik doe mee, trouwens!

  Scherp! Bedankt, ik had die typo over het hoofd gezien.
  Pshycho Maniac
  Pshycho Maniac
  Vaste forumganger (Phantasm)

  Leeftijd : 30
  Speciale vermogens : Niet sterk genoeg

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Pshycho Maniac op ma jul 28, 2014 12:45 pm

  Ik ben zo scherp als een opgerolde bal bananen.
  En geen probleem.


  _______________________

  ⑨⑨⑨ (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Output_9Qqroy_zpsf06f47a0 ⑨⑨⑨
  Nekotaku
  Nekotaku
  Moderator

  Leeftijd : 35
  Speciale vermogens : Kan in het binair tellen tot 10

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Nekotaku op ma jul 28, 2014 2:31 pm

  Bij deze schrijf ik me in.
  @Darkenrha schreef:Ik kijk eerst hoe het werkt. Ik heb nog nooit een weerwolfgame gezien over de forum heen. Echt lache! :D
  Je kan ook een vorige ronde gaan lezen. De beste manier om het te leren spelen op een forum is gewoon meedoen. Deze ronde zijn er veel mogelijke rollen, maar voor de rest eigenlijk geen rare gimmicks, en de rollen zijn niet al te exotisch. Dus dit lijkt me een goede introductie.


  _______________________

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Parseesignature
  Faolinn
  Faolinn
  Mad scientist

  Leeftijd : 27
  Speciale vermogens : Ability to understand and alter the workings of the human body.

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Faolinn op wo jul 30, 2014 12:53 am

  Ook hier nog even: FaOllynn doet mee. Er zijn nu nog weining aanmeldingen maar met de heads-up in het vorige topic zal het wel snel gaan, vandaar dat ik nu meldt dat FaOllynn dit weekend op castlefest zit en dus geen internet heeft. Ook is het handig om Yuyukamp in de berekeningen mee te wegen.


  _______________________

  _ . ; - * Schijt op een natte vis * - ; . _


   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Tumblr_o19rqvQjUJ1tnu2myo1_1280
  Artist: www.yagaminoue.deviantart.com
  Lyari
  Lyari
  Vaste forumganger (Normal Mode)

  Leeftijd : 23
  Speciale vermogens : Dancing on point shoes

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Lyari op wo jul 30, 2014 9:29 pm


  Totaal onnodig I knowwwwww. Maar had er even zin in. :P
  Ik doe in ieder geval mee. Leuk dat we een hele hoop rollen kunnen verwachten. (al snap ik sommige rollen nog niet geheel)
  Shiro
  Shiro
  Vaste forumganger (Lunatic Mode)

  Leeftijd : 22

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Shiro op wo jul 30, 2014 9:46 pm

  Ik probeer het ook nog wel een keer.


  _______________________

  “I love deadlines. I love the whooshing noise they make as they go by.”
  ― Douglas Adams, The Salmon of Doubt
  Remilia~
  Remilia~
  Schepper van de Zittende Dame

  Leeftijd : 25
  Speciale vermogens : Het creeëren en besturen van machtige lepels!

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Remilia~ op zo aug 03, 2014 4:00 pm

  Hahahah leuke intro post! Ik doe mee!


  _______________________

  Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey!  The Judge
  The Judge
  Hooggewaardeerde verdwaalde ⑨

  Leeftijd : 69
  Speciale vermogens : Applying the law

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van The Judge op zo aug 03, 2014 11:31 pm

  Al deze aanmeldingen doen mij deugd, bedankt voor de reacties altegader.

  Bij deze is besloten dat de deuren van de rechtzaal zich zullen openen op de vrijdag na Yuyukamp. Dit omdat Yuyukamp mogelijk problemen zou kunnen opleveren wanneer er mensen tijdens Yuyukamp nachtelijke acties moeten uitvoeren. Ik hoop dat jullie er allemaal klaar voor zijn.

  En vrouwe Lyari, als er vragen zijn leggen wij deze natuurlijk graag uit.
  Remilia~
  Remilia~
  Schepper van de Zittende Dame

  Leeftijd : 25
  Speciale vermogens : Het creeëren en besturen van machtige lepels!

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Remilia~ op zo aug 03, 2014 11:41 pm

  Okee maar, ik wil The Judge best wel hosselen nu.
  Ik hou van mannen die van aanpakken weten *OOOOHHYEAAAHH*


  _______________________

  Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey!
  Gesponsorde inhoud

   (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt! Empty Re: (Weerwolven 23 - Spelleider Sophie): Guilty Beyond a Reasonable Doubt!

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu zo jan 24, 2021 11:32 pm