Trappen van Hakugyokurō

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

  Algemeen Fanfic Aanbevelings Topic

  Tritium
  Tritium
  Vaste forumganger (Hard Mode)


  Leeftijd : 31
  Speciale vermogens : The power to offend everyone while trying to be funny

  Algemeen Fanfic Aanbevelings Topic Empty Algemeen Fanfic Aanbevelings Topic

  Bericht van Tritium zo jan 26, 2014 10:38 pm

  Aangezien ik geen betere titel wist, eerst even wat uitleg(Als een mod dit wilt aanpassen, ga je gang. als een topic als dit al bestond, ik kon het niet vinden en verwijder dit dan maar).
  Deze topic is bedoelt voor het aanbevelen van goede(of zo slecht dat het goed is) fanwerken, dus geanimeerd, getekend, getypt, het mag allemaal zolang het maar geen kort los iets is. Alle strips van Setz mogen bijvoorbeeld omdat het een serie is, een losse 4koma mag niet omdat het veelste kort is, en dan zal dit topic heel snel vollopen.

  Probeer een korte en duidelijke beschrijving te geven van het verhaal, wat voor een medium het is(strip/tekst/geanimeerd/watdanook), genre(s), taal, serie waarop het gebaseerd is(of series voor crossovers), en vergeet niet spoilers te verbergen waar mogelijk en aan te geven of het NSFW is, waar van toepassing.

  Aanbeveling 1: Gensokyoland Saga
  Serie: Touhou
  Genre: Action, Adventure, Epic, bij vlagen romantiek.
  Taal: Engels
  Medium: Tekst
  Is soms NSFW, hoofdzakelijk door heel grof geweld, de non-cannon "Will of the Raven God" alternative ending is heel erg NSFW vanwege hoeveelheden geweld die je niet gelooft todat je het leest.
  Samenvatting: Dit verhaal, dat door stemmen van de lezers bepaalde richtingen kiest. Volgt "Sigurd. Son of Odin. Noble warrior of the north. Tale-weaver, singer of sagas."(Vertaling: een viking bard) die door Yukari gensokyo word ingesleept. Ondanks de mannelijke OC is het goed geschreven, en doet denken aan de oude sagen, al is het een beetje kalmer en minder bloederig. Is teven een goede manier om over de noorse goden/cultuur te leren.

  Aanbeveling 2: HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  Serie: Harry Potter
  Genre: Drama/Angst
  Of eigelijk:
  Taal: Engels
  Medium: Tekst(Maar heeft een prachtige dramatic reading door Man Without A Body.)
  Is NSFW, door grof taalgebruik en pure gestoordheid.
  Samenvatting: Het is een Harry Potter fanfic, net zoals My Immortal, het is zo slecht dat het geweldig is, net zoals My Immortal. Er blijft niets van het originele plot over, net zoals My Immortal.
  Hoewel de twee zijn extreem verschillend in een detail: Waar My Immortal geschreven leek te zijn door een wangstig 13 jarig meisje, lijkt dit geschreven te zijn door een crimineel gestoord 13 jarig jongetje.
  Dus in plaats van "goffic sorrow and vampires", krijgen we "groinsaws and demonic astronauts" in de aller eerste zin. In plaats van verschillende "emo goff bands playing every night in the same wizard town for no apparent reason", krijgen we "Fuckslayer, a guitar from a dimension where all screamed for naught, wrought from the silver heart of heaven's false promise, laced with vessels that pulsed with angel's menstrual blood, hewn from the horns of Satan's generals.", en dat is een directe citaat.
  Maar een van de mooiste dingen ervan is wel dat het goed geschreven is en ondanks het schelden soms extreem shakespear-iaans uit de hoek komt.

   Het is nu za sep 23, 2023 4:08 pm